Äänimaljat

Äänimaljarentoutus ja Äänimaljahoito

Äänimaljarentoutus rauhoittaa mieltä ja syvärentouttaa  kehoa. Metallisten käsintaottujen äänimaljojen soinnin voi tuntea koko kehossa, kun ääni värähtelee kehon nesteissä. Maljojen sointi tuo kohti tasapainoa.

Äänimaljarentoutuksen voi toteuttaa ryhmälle, joko omassa tilassasi tai voimme vuokrata tarkoitukseen sopivan tilan. Äänimaljarentoutuksesta voi saada apua mm. stressiin, unettomuuteen ja kehon erilaisiin jännitystiloihin.

Ryhmärentoutuksessa levätään lattialla makuualustoilla peittojen alla. Kuunnellaan äänimaljojen sointia ja ohjattua rentoutusharjoitusta. Äänimaljarentoutus sopii 2-15 henkilön ryhmille ja kestää n. 60 minuuttia.

Ryhmärentoutukseen tarvitaan rauhallinen tila, makuualustat ja lämmin vaatetus. Rentoutuksen jälkeen on hyvä nauttia aina vettä.

Yksilöhoidossa käytetään eri kokoisia käsintaottuja metallimaljoja, joista jokainen soi ainutlaatuisesti. Rentoudut turvallisesti peiton alla makuulla lattialla tai hoitopöydällä. Äänimaljat asetetaan kehosi läheisyyteen tai sen päälle ja niiden paikkaa vaihdellaan.

Vasta-aiheet äänimaljahoidolle ovat sydämentahdistin, epilepsia ja raskauden kolme ensimmäistä kuukautta. Jos olet epävarma hoidon soveltavuudesta itsellesi, varmistathan asian hoitavalta lääkäriltäsi.

Taitajamme