Assi Piironen

Assi Piironen on kulttuurituottaja (AMK) ja joogaohjaaja (Embodied jooga RYT500). Piirosen kiinnostuksen kohteita ovat kulttuurihyvinvointi ja soveltavan taiteen ohjaus. Hän innostuu somatiikasta, eri taiteenlajeista ja seikkailuista. Inspiraation Assi löytää luonnosta, sekä ympäröivistä ihmisistä ja heidän eriskummallisen rakastettavista piirteistään.

Assi on aiemmin työskennellyt Taidepajalla kuntouttavassa työtoiminnassa ja sosiaalisessa kuntoutuksessa, ohjannut päihde- ja rikostaustaisia, sekä koordinoinut EVS nuoria ja kansainvälisiä taiteilijaryhmiä. Ikäihmisten kanssa hän kohtaa tällä hetkellä muisteluita ja kotiseututarinoita dokumentoivassa yhteisötaiteellisessa kulttuuriperinnön tallennusprojektissa.

Joogassa häntä on kiehtonut laskeutuminen läsnäoloon, tila ja vapaus. Vapaus niin kehon kuin mielenkin liikkeissä. Assin ohjauksessa on somaattinen ote ja kokemuksellista anatomiaa tutkitaan usein yhdessä hathajoogan ja yin-joogan kanssa. Kokemuksellisen embodied joogan parissa voidaan tutkia tietoisella liikkellä esimerkiksi lihastonusta, nivelten, luuston ja nesteen tilaa. Yksityisille ryhmille hän ohjaa myös ilmajoogaa ja äänimaljarentoutuksia. Tällä hetkellä Assin kohtaa ohjaamasta Studio Vintiltä ja Studio Aallolta. 

Voit ottaa yhteyttä joogan, äänimaljarentoutuksen ja taidepalveluiden ohjaukseen alta löytyvän lomakkeen kautta. Pyydä tarjousta ryhmälle, työpaikalle, tapahtumaan, kaveriporukalle tai vaikkapa luontoon. Assi ohjaa yksityis- ja yritystunteja ja työpajoja Pirkanmaalla ja verkossa. 


Jooga

Joogan yksityistunti

Yksilöllisesti suunniteltua joogaa tarpeesi huomioon ottaen.  Tunnit kotonasi, yhteisesti sovitussa tilassa tai etänä.

70€

Joogan tilaustunnit

Tilaustunteja Tyhy-päiviin, työpaikallesi, tapahtumaan, polttareihin tai yksityisille ryhmille.  

alk. 140€


Taidepalvelut

Lempeän liikkeen taidetyöpaja 1,5h

Kehotietoinen liike ja luovuus yhdistyvät

25€/hlö

Jooga + taide 1,5h

Jooga ja kuvataide yhdistyvät

25€/hlö

Elämäni tarina - haastattelu 1-3h

Lahja rakkaimmallesi: Sukutarinoita ja muisteluita tallentava yksityishaastattelu, josta mukaan jää ikimuistoinen hetki ja digitaalinen mp3-tiedosto. 1-3 henkilöä. 

alk. 70€

Kysy mahdollisuutta erilaisiin ryhmäkokoihin, sekä useamman tunnin kurssikokonaisuuteen tai vakiotuntiin. Työpajat voit  tilata yhden kerran kokemuksena tai useamman työpajan sarjana.  Tarkemmat kuvaukset löydät taidepalveluista.


Voit kysyä sopivia kokonaisuuksia seuraavista:

  • jooga
  • kehotietoinen liike
  • läsnäoloharjoitukset
  • kuvataiteen tekniikkaohjaukset
  • intuitiivinen maalaus
  • äänimaljat ja intuitiivinen maalaus

Pyydä tarjousta joogatunnin, kurssin tai taidetyöpajan ohjaukseen yksityishenkilölle, ryhmälle tai työpaikalle!


Ota yhteyttä!

 050 4652335

assi.piironen@gmail.com

@assiartyoga

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluista!