Marita Ratia

Marita on perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja ja kraniosakraaliterapeutti. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus näistä hoidoista ja lisää tietoa on vuosien varrella karttunut reiki-opinnoista sekä biodynaamisen kraniosakraaliterapian opinnoista, jonka hoitajaksi hän valmistuu 2024.

Hoidoissa Marita pyrkii ymmärtämään asiakkaan yksilölliset tarpeet ja luomaan sen pohjalta kokonaisvaltaisen hoitosuunnitelman. Hän tarjoaa lempeää ja monitasoista hoitoa, jossa päämääränä on kehon rentoutuminen sekä tasapainottuminen. Marita tekee tällä hetkellä lähinnä kotikäyntejä Tampereen alueella, vastaanotto Tampereen keskustassa on muutamana päivänä kuukaudessa.

Afrikkalaisen tanssi harrastuksen myötä Maritan toinen ammatti on tapahtumatuottaja ja hän on koordinoinut kansainvälistä Fest Afrika-festivaalia vuodesta 2004. Maritan kautta voit tiedustella myös monikulttuurista ohjelmaa tai tuotantoja erilaisiin hyvinvointi tapahtumiin.

Palvelut

Akupunktio

Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoito sisältää haastattelun ja
analyysin, sekä mahdolliset muut hoitomenetelmät kuten moksaus.

Kraniosakraaliterapia 

Kevyt, mutta vaikuttava kehoterapia, jossa tuetaan kehon omaa
kykyä korjata ja uudistaa itseään.

Reiki

Luonnollisen parantamisen menetelmässä hoitaja välittää universaalia elämän energiaa käsiensä kautta sinne, missä sitä tarvitaan tasapainottamaan ja eheyttämään.

Ota yhteyttä!

040-7038206

marita@kuihyvin.fi

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluista!