Eija-Liisa Niemi

Eija-Liisa on psykofyysinen fysioterapeutti, joka on toiminut kuntoutuksen parissa yli kolmekymmentä vuotta. Hän on kouluttautunut kraniosakraaliterapeutiksi ja täydentänyt osaamistaan biodynaamisella kraniosakraaliterapialla. Tällä hetkellä hän myös kouluttaa uusia kraniosakraaliterapeutteja.

Kraniosakraaliterapia on lempeä manuaalinen hoito, jolla voidaan hoitaa erilaisia fyysisiä kiputiloja ja toimintahäiriöitä sekä saadaan tasapainotettua autonomisen hermoston toimintaa. Asiakkaat kokevat hoidossa syvärentoutumisen tilan, jossa kehon toiminta järjestäytyy uudelleen. Uusissa tiloissamme Kuninkaankadulla voidaan hoitaa kraniosakraaliterapialla myös koiria, jossa koira kokee syvärentoutumisen ja kehon systeemin uudelleen järjestäytymisen.

Eija-Liisa on helposti lähestyttävä, iloinen ja sydämellinen. Vapaa-ajallaan hän harrastaa kulttuuria sen eri muodoissa ja laulaa energisessä naiskuorossa.

Varaa aika itsellesi tai lemmikillesi alta olevista linkeistä. Maksutapoina toimivat kortti, ePassi sekä vakuutusyhtiön maksusitoumus. 


Palvelut

Fysioterapia

Tavoitteena on tukea yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään ja liikkumistaan arjessa. Siinä huomioidaan kokonaisvaltaisesti yksilön liikkumis- ja toimintakykyyn vaikuttavat tekijät ja pyritään edistämään näitä yksilön omassa ympäristössä.paranemisprosesseja.

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia 

Vahvistaa keho- ja itsetietoisuutta. Hermosto tasapainottuu ja stressi sekä lihasjännitykset vapautuvat. Hoito on matka terveyttä kohti.

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia etänä

Kraniosakraaliterapia 

Kevyt, mutta vaikuttava kehoterapia, jossa tuetaan kehon omaa
kykyä korjata ja uudistaa itseään.

Kraniosakraaliterapia koirille

Hoidossa vapautetaan kehossa olevia jännitteitä ja tuetaan hermojärjestelmää ja kehon luontaisia paranemisprosesseja.

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluista!

Kuninkaankatu 39
33200 Tampere

050 3050638

eijaliisa@kuihyvin.fi