Meiju Mertanen

Luonnon aistija, elämän ihmettelijä, ihminen. Kulttuurituottaja ja eräopas Meiju on aina halunnut toimia jonkinlaisena mahdollistajana, tarkoitti se sitten arjessa pienen ilon tuomista yksilölle, asiakas-ystävällisen tapahtuman toteutumista tai taiteilijalle taiteelliseen työskentelyyn keskittymistä. Tekijyyden ytimessä kulkee entistä vahvemmin ihmisten kohtaaminen ja vastuullisuus.

Tällä hetkellä Meiju on avoin uusille projekteille ja yhteistyölle. Sellaisia voivat olla esimerkiksi ihmisten hyvinvointia edistävien palveluiden suunnittelu ja toteutus, pieni tapahtumatuotanto ja sen kouluttaminen tai moniammatillinen tiimityöskentely. Luontopalvelut ovat erikseen tilattavissa. 

Viime vuosina Meijun on voinut kohdata omien retkeilypolkujen lisäksi Purkutaidetalo Pinni47:n tuotannosta, Mielenreitti-luontopolun avajaistapahtumasta tai Hiedanrannan kulttuuritoiminnan koordinoinnista. Lisäksi Meiju kuuluu Pirkanmaan luovat tuottajat ry:n hallitukseen. Työhistoriaan voi tutustua tarkemmin LinkedInin puolella. 

Meijuun voi olla yhteydessä osuuskunnan yleisissä asioissa sekä yhteistyökumppanuuksissa.

Ota yhteyttä suoraan tai lomakkeen kautta!

050 3476556

meiju@kuihyvin.fi